Gólyaingatlanok kiadók!
Get Adobe Flash player

BNE

  Látogatóink

  2012. január 29. óta
  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa617
  mod_vvisit_counterTegnap209
  mod_vvisit_counterEzen a héten1908
  mod_vvisit_counterMúlt héten2410
  mod_vvisit_counterA hónapban3237
  mod_vvisit_counterMúlt hónapban16890
  mod_vvisit_counterÖsszesen326042

  Ma: 2017 nov. 11.

  Gólyaingatlanok kiadók!

  Kiadó ingatlanok gólyapárok részére


  Felállítunk par ágas fát a fűzek közt a madárszigeten s lássuk, hátha elfogadható lesz gólyák számára a Keszi ingatlan ajánlat!

  Pécsről hazajövet tettem egy hurkot a Balaton felé, át a Hegyháton (nem minden ok nélkül a 40 C fok után) és örömmel láttám a telt, néha majdnem "túltelített" gólyafészkeket. Három fióka volt az átlag es a nagy melegben, - már estve lévén, naplemente előtt, általában már otthon volt anyuka es apuka is -, így a már felnőttnek látszó kis tokásokkal együtt, öt gólya is állt a fészkekben.
  A mellékelt kép Szárd-szegtől (Szegszárd) északra, Bikácson készült, egy kissé rogyadozó házon - de talán éppen ezért volt  a kéménye kiadó!
  Meg aztán a Hegyhát vízfolyásai, sok helyen mocsárrá szélesednek és bőven nyújtják mi szép s mi jó gólyáéknál, úgy, hogy a kicsik majd kicsattantak az egészségtől. Cecén, gyümölcsvásár és dinnye lerakat volt minden tizedik ház előtt (verseny a Tesco-nak) de gólyából is láttam négy fészket csak a főút mellett - mind vezeték oszlopon.

  Vajon lesz-e gólya, - hogy tárgyra térjek - Keszin, ha majd már virul a hat hektáros tó?  Felállítunk par ágas fát a fűzek közt a madárszigeten s lássuk, hátha elfogadható lesz gólyák számára a Keszi ingatlan ajánlat...