Pályázati felhívás
Get Adobe Flash player

BNE

  Látogatóink

  2012. január 29. óta
  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa617
  mod_vvisit_counterTegnap209
  mod_vvisit_counterEzen a héten1908
  mod_vvisit_counterMúlt héten2410
  mod_vvisit_counterA hónapban3237
  mod_vvisit_counterMúlt hónapban16890
  mod_vvisit_counterÖsszesen326042

  Ma: 2017 nov. 11.

  Pályázati felhívás

  Pályázati felhívás

  A Budakörnyéki Natúrparkért Egyesület ? Budakeszi Önkormányzatával együttműködésben ?

  ötletpályázatot hirdet

  budakeszi lakosok részére az

  egyedi védelemre szoruló, vagy arra érdemes természeti értékeink felmérése céljából.


  A pályázaton két korosztályi kategóriában ? 20 év alatti (ifjúsági) és 20 év feletti (felnőtt) ? budakeszi lakosok vehetnek részt olyan javaslatokkal és azok rövid leírásával, hogy hol található városunkban ? annak belterületén és külterületén ? olyan természeti érték, amely eddig nem részesült sem helyi/egyedi, sem országos védelemben, pedig érdemes volna ilyen védettségre, vagy egyenesen rászorul arra, hogy ilyen védettséget kapjon. Az írásos javaslatot és annak indoklását célszerű (de nem kötelező) az adott természeti értékről készített fényképpel is kiegészíteni. Természeti értéknek tekintendő minden olyan növény- vagy állatfaj, élőlény-társulás, azok élőhelye, valamint elterjedési területe, amely ritkasága vagy veszélyeztetettsége miatt fontos a természetvédelem számára. Pályázni csak olyan faj-, élőhely- illetve terület megnevezésével és leírásával lehet, amely nem szerepel az érvényben lévő hazai Vörös Könyvben, vagy a központilag nyilvántartott természetvédelmi jegyzékekben.    

  A pályázatokat legkésőbb 2012. március 31-ig kell eljuttatni ? személyesen leadni a portán, vagy postán beküldeni ? a Polgármesteri Hivatalba (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) A pályázatot tartalmazó borítékra rá kell írni az ?ötletpályázat? szót, a feladóhoz pedig a választott jeligét. A pályázati anyag mellé lezárt borítékban csatolni kell a pályázó nevét, születési dátumát és címét, a borítékon pedig föl kell tüntetni a választott jeligét.

  A pályázatok elbírálását a kiíró által felkért szakzsűri végzi. Eredményhirdetés áprilisban, az idei Föld Napja alkalmából tartandó rendezvényen lesz, később meghirdetett helyen és időpontban. Díjazásra kerül ? mindkét kategóriában ? az első három helyen végzett pályázó, de minden résztvevő elismerő oklevelet kap a pályázaton való szereplésről.

  A pályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseket írásban, de név nélkül kell eljuttatni a Budakörnyéki Natúrparkért Egyesület elnökéhez címezve, legkésőbb 2012. március 5-ig. A határidőig beérkezett kérdésekre a választ az áprilisi Hírmondó mellékleteként tesszük közzé.

  Budakeszi, 2012. február 10.
  Várjuk jelentkezését!


  A kiíró szervezet nevében


  Dr. Darkó Jenő
  a BNE elnöke