Konstruktív együttműködés
Get Adobe Flash player

BNE

  Keresés

  Látogatóink

  2012. január 29. óta
  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa279
  mod_vvisit_counterTegnap519
  mod_vvisit_counterEzen a héten798
  mod_vvisit_counterMúlt héten2476
  mod_vvisit_counterA hónapban4603
  mod_vvisit_counterMúlt hónapban16890
  mod_vvisit_counterÖsszesen327408

  Ma: 2017 nov. 14.

  Konstruktív együttműködés

  Pozitív együttműködés vette kezdetét Budakeszi Önkormányzat és a Buda Környéki Natúrpark Egyesület között. Aktuális kérdésekről és a konstruktív együttműködés lehetőségéről egyeztetett 2012. 01.16-án a polgármester asszony, a főépítész és az egyesület elnöke. A Budakeszi Natúrpark Egyesület 2011 decemberében tagja lett az országos szervezetnek, mely megköveteli, hogy a helyi szerveződés megfeleljen az országos irányelveknek. Ehhez azonban szükség van az önkormányzat anyagi és természetbeni támogatására.


  A natúrparkosok célja ? többek között ? az iskolás korúak és a felnőttek részére környezettudatos nevelés lehetőségének biztosítása. Ez a helyi társadalmat érintő fontos feladat, melyhez az önkormányzat szívesen nyújt támogatást.
  Az egyeztetésen aktuális kérdésként vetődött fel, hogy az önkormányzat továbbra is várja a Natúrpark TSZT a HÉSZ átfogó módosításával kapcsolatos, további, még figyelembe  vehető észrevételeit, amelyek megismerésére, egyeztetésére természetesen, mint ahogy eddig is több alkalommal, most is lehetőséget fog biztosítani.
  Megállapodás született az együttműködés konkrét célkitűzéseinek kidolgozására, melynek érdekében közös munkacsoport felállítására került sor.